Seikkailukasvatus

Yhteisöpedagogin koulutus tarjoaa seikkailukasvatuksen osaamiskokonaisuuksia kolmen tasoisena. Opinnot sopivat täydennyskoulutukseksi kasvatuksen, nuorisotyön ja opetusalan ammattilaisille, mutta myös elämysmatkailun ja turismin parissa työskenteleville.

Seikkailukasvatus taso 1, 20 op -osaamiskokonaisuus

Seikkailukasvatus taso 1 20 opintopisteen osaamiskokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot  Elämyksellinen ja kokemuksellinen oppiminen 10 opintopistettä ja Lajitekniset perustaidot 10 opintopistettä.

Keväällä 2022 alkava Seikkailukasvatus taso 1 -osaamiskokonaisuus on täynnä. Seuraava ilmoittautuminen Seikkailukasvatus taso 1 -osaamiskokonaisuuteen on tammikuussa 2023.

Seikkailukasvatus taso 2, 20 op -osaamiskokonaisuus

Seikkailukasvatus taso 2 20 opintopisteen osaamiskokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot Seikkailukasvatuksellinen ohjaaminen ja johtaminen 10 opintopistettä ja Lajitekniset edistyneet taidot 10 opintopistettä.

Ilmoittautuminen Seikkailukasvatus taso 2 -osaamiskokonaisuuteen on vuonna 2023.

Seikkailukasvatus taso 3, 25 op -osaamiskokonaisuus

Seikkailukasvatus taso 3 25 opintopisteen osaamiskokonaissuuteen kuuluvat opintojaksot Seikkailukasvatuksellisen prosessin hallinta ja tuottaminen 10 opintopistettä ja Seikkailukasvatuksellisen toiminnan kehittäminen 15 opintopistettä.Seikkailukasvatus taso 3 -osaamiskokonaisuuteen ei ole ilmoittautumista lukuvuonna 2022-2023.

 

Selaa seikkailukasvatuksen opintoja

Kaikki seikkailukasvatuksen opinnot