Yhteisöpedagogi (YAMK) -väyläopinnot 20 op (Verkko-opinnot) UUTUUS!

Photo by Patrick Schneider on Unsplash

Koulutus Avoin AMK
Toteutustapa Verkko-opinnot
Toteutusaika 12.1.2021-31.7.2021
Aikataulut Väyläopinnot alkavat yhteisellä infotilaisuudella 12.1.2021.

Väyläopintojen suoritusaikaa on 31.7.2021 saakka.

Opintojaksokohtaiset aikataulut löytyvät väyläopintoihin kuuluvien opintojaksojen tiedoista verkkokaupasta. Opintojaksoihin kuuluu webinaareja (= tiettyyn aikaan verkossa tapahtuvaa opetusta) tai vastaanottotunteja, jolloin lehtori on tavoitettavissa ohjausta varten.

Viimeinen ilmoittautumispäivä Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2020 klo 12 ja päättyy 03.01.2021 klo 23:59:00
Väyläohjaaja Yliopettaja Pia Lundbom (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 203)

Sisältö

Avoimen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogi (YAMK) -väyläopinnoilla tarkoitetaan 20 opintopisteen kokonaisuutta ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja, jonka opiskelija voi suorittaa avoimessa ammattikorkeakoulussa ennen tutkinto-opiskelijaksi hakeutumistaan. Opinnot suoritettuaan opiskelija voi hakea erillishaussa ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Väyläopinnot koostuvat Humakin ylempien AMK-tutkintojen yhteisistä opinnoista. Ne suoritetaan kokonaan verkossa.

Väyläopinnoissa on 10 opiskelupaikkaa. HUOM! Erillishaussa väyläopintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi otettavien määrä on rajoitettu, joten väyläopintojen suorittaminen ei takaa paikkaa tutkinto-opiskelijana.

Kaikki väyläopintoihin kuuluvat opintojaksot on ostettavissa verkkokaupasta myös yksittäin. Jos haluat suorittaa vain yksittäisiä opintojaksoja tai et tähtää tutkinto-opiskelijaksi, ostathan väyläopintojen sijaan haluamasi opintojaksot verkkokaupasta.

Lue väy­läo­pin­nois­ta tar­kem­min verkkosivuiltamme en­nen kuin teet os­tok­set verk­ko­kau­pas­sa. Tutustu myös väyläkriteereihin tästä dokumentista.

Väylälle pääsyn kriteerit

  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Vähintään kahden vuoden työkokemus edellä mainitun tutkinnon suorittami-sen jälkeen asianomaiselta alalta. Asianomaiseksi alaksi katsotaan sekä ala, jolle ollaan hakeutumassa että ala, jolta korkeakoulututkinto on.

Työkokemusta voi kartuttaa 31.7.2021 asti. Väyläopintoihin ilmoittautuneiden osalta tarkistetaan työkokemuksen määrä ennen opintojen alkua, jotta sitä ehtii kertyä riittävästi määräaikaan mennessä.

Väyläopintoihin kuuluvat opintojaksot

Yhteisöpedagogi (YAMK) -väyläopintojen laajuus on 20 opintopistettä ja ne koostuvat keväällä 2021 alla olevista opintojaksoista.

Osta väyläopinnot lisäämällä tämä tuote ostoskoriin.

Tarvitsetko apua?

  • Väyläopintojen suunnittelu ja ohjaus: Pia Lundbom (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 203)
  • Yleinen avoimen AMK:n opintoihin liittyvä neuvonta: avoinamk@humak.fi
  • Lue tarkemmin Ohjauksen ja valmennuksen -huoneentaulusta, millaista tukea avoimen AMK:n opiskelijoille on tarjolla opintojensa aikana.

300,00 

Kuvaus