Yhteisöpedagogi – ihmissuhdetyön ammattilainen 3 op -kurkistuskurssi (0/20-21) ILMAINEN

“Kurkista yhteisöpedagogin monipuoliseen työhön ohjauksen ammattilaisena ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.”

Kuvaus

Koulutus Avoin AMK
Toteutustapa Verkko-opinnot
Toteutusaika 01.09.2020–31.07.2021
Toteutustapa Opintojaksolle voi ilmoittautua milloin vain ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ja suorittaa omaan tahtiin 31.7.2021 mennessä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.05.2021 klo 23:59
Vastuuhenkilö Minna Rajalin (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 356)

Mikä kurkistuskurssi?

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua korkeakouluopintoihin, eri aloihin ja opintojen edellyttämiin valmiuksiin ennen kuin teet päätöksen hakeutua Humakin tutkinto-opiskelijaksi.

Yhteisöpedagogi – ihmissuhdetyön ammattilainen 3 op -kurkistuskurssi johdattaa tutustumaan yhteisöpedagogin työhön järjestö- ja nuorisoalalla. Kurssilla tutustutaan työssä tärkeisiin eettisiin ohjeisiin ja yhteisöpedagogien uratarinoihin. Uratarinoiden esimerkkien kautta tutuksi tulevat yhteisöpedagogin työssä tärkeät taidot, esimerkiksi yksilöiden ja ryhmien ohjaaminen ja erilaisten menetelmien hyödyntäminen ohjaustyössä, vaikuttaminen yhteiskunnallisiin asioihin sekä toimintatapojen kehittämiseen.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa itsenäisesti ja voit aloittaa sen milloin tahansa ajalla 1.9.2020-24.5.2021. Suoritusaikaa on 31.7.2021 asti.

Kurssi on osa Yhteisöpedagogin ammatillisuus 5 op -opintojaksoa, joka sisältyy yhteisöpedagogi AMK-tutkintoon. Suoritettuasi kurssin hyväksytysti saat siitä 3 opintopistettä avoimen AMK:n suorituksena. Opinnot hyväksiluetaan myöhemmin tutkintoosi, mikäli aloitat opiskelijana Humakissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä tämä ilmoittautumislomake (lomake avataan 3.8.2020).

Saat tunnukset Humakin järjestelmiin ja voit aloittaa opiskelun itsellesi sopivana hetkenä!
Kurkistuskurssit ovat ilmaisia toisen asteen opiskelijoille ja kaikille muille Humakin opinnoista kiinnostuneille.

Opiskelijapalautetta

“Aukaisi silmäni, mitä on olla yhteisöpedagogi ja se, että kyllä tämä ammatti kuulostaa juuri siltä, mitä itse haluan.”

“Kurssi oli mielestäni hyvä ja monipuolinen yleiskatsaus yhteisöpedagogin kolututukseen ja työelämään. Kivaa oli myös, että tehtävät olivat monipuolisia, sekä sai itse vaikuttaa tehtävien suoritustapaan! 🙂 Kiitos!” 

“Kiitos kurssista. Innostuin huomatessani kurssin jo ennen ilmoittautumisen alkamista. Ilmoittauduin heti, kun se oli mahdollista. Kurssi on hyvä infopaketti, kun miettii hakeako opiskelemaan enemmänkin. – -“

“Kurssi oli kattava ja antoi mielestäni hyvän kurkistuksen yhteisöpedagogin opintoihin ja työhön.”