Yhteisöpedagogi – ihmissuhdetyön ammattilainen 3 op -kurkistuskurssi (0/19-20), ILMAINEN

“Kurkista yhteisöpedagogin monipuoliseen työhön ohjauksen ammattilaisena ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.”

Kuvaus

Koulutus Avoin AMK
Virtuaaliosuus 3 op
Toteutusaika 02.09.2019–31.07.2020
Toteutustapa Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkossa.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.05.2020 klo 23:59
Vastuuhenkilö Minna Rajalin (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 356)

Mikä kurkistuskurssi?

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua korkeakouluopintoihin, eri aloihin ja opintojen edellyttämiin valmiuksiin ennen kuin teet päätöksen hakeutua Humakin tutkinto-opiskelijaksi.

Yhteisöpedagogi – ihmissuhdetyön ammattilainen 3 op -kurkistuskurssi johdattaa tutustumaan yhteisöpedagogin työhön järjestö- ja nuorisoalalla. Kurssilla tutustutaan työssä tärkeisiin eettisiin ohjeisiin ja yhteisöpedagogien uratarinoihin. Uratarinoiden esimerkkien kautta tutuksi tulevat yhteisöpedagogin työssä tärkeät taidot, esimerkiksi yksilöiden ja ryhmien ohjaaminen ja erilaisten menetelmien hyödyntäminen ohjaustyössä, vaikuttaminen yhteiskunnallisiin asioihin sekä toimintatapojen kehittämiseen.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa itsenäisesti ja voit aloittaa sen milloin tahansa ajalla 2.9.2019-24.5.2020. Suoritusaikaa on 31.7.2020 asti.

Kurssi on osa Yhteisöpedagogin ammatillisuus 5 op -opintojaksoa, joka sisältyy yhteisöpedagogi AMK-tutkintoon. Suoritettuasi kurssin hyväksytysti saat siitä 3 opintopistettä avoimen AMK:n suorituksena. Opinnot hyväksiluetaan myöhemmin tutkintoosi, mikäli aloitat opiskelijana Humakissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille tästä. Saat tunnukset Humakin järjestelmiin ja voit aloittaa opiskelun itsellesi sopivana hetkenä!
Kurkistuskurssit ovat ilmaisia toisen asteen opiskelijoille ja kaikille muille Humakin opinnoista kiinnostuneille.

Tutustu esitteeseen.