Opiskeluvalmiudet 5 op (0/20-21) – Kulttuurituotanto

” Täysin uudistettu Opiskeluvalmiudet 5 op antaa sinulle avaimet Humakin oppimisympäristöihin ja opintoihin!”

75,00 

25 varastossa

Kuvaus

Koulutus Avoin AMK
Toteutustapa Verkko-opinnot
Toteutusaika 1.9.2020 – 31.07.2021
Aikataulut Opintojakso suoritetaan verkossa itsenäisesti. Opintojaksolle voi ilmoittautua milloin vain ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ja suorittaa omaan tahtiin.

Opintojaksoon kuuluu vapaaehtoinen verkossa järjestettävä opiskelijakunta HUMAKOn info avoimen AMK:n opiskelijoille ke 9.9.2020 klo 10-11. Infossa kerrotaan, miten HUMAKOn tutorit voivat tukea avoimen AMK:n opiskelijoita opinnoissa. Info tallennetaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.05.2021 klo 23:59:00
Vastuuhenkilö Niila Tamminen (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 255)

Sisältö

Opiskelija saa valmiudet valmennuspedagogiseen oppimiseen sekä tarvittaviin oppimisympäristöihin ja -välineisiin. Hän tutustuu Humakin opiskelijakunnan, HUMAKOn toimintaan. Opintojen aikana perehdytään opiskelukyvyn osa-alueisiin, esteettömyyteen ja oppimisvaikeuksiin liittyviin tukimuotoihin (mahdollinen sopeuttaminen tai mukauttaminen).

Tavoitteet

Opiskelija:

  • tietää Humakin pedagogiset yleisperiaatteet ja käytänteet sekä oppimiskäsitykset
  • tiedostaa korkeakoulussa edellytettävät opiskeluvalmiudet
  • osaa arvioida opiskelukykyään suhteessa alan korkeakouluvaatimuksiin
  • osaa käyttää opiskeluun liittyvää tieto- ja viestintätekniikkaa, viestintäkanavia sekä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä
  • tunnistaa ammattialansa toimintaympäristöjä ja verkostoja

Opintojakso kuuluu kulttuurituottajan AMK-tutkinnon 1. vuosikurssin opintoihin. Opintojakso on pakollinen kaikille väyläopiskelijoille. Kato tästä tarkemmin, miten opintojakso sijoittuu Kulttuurituottaja (AMK) -tutkinnon toteuttamissuunnitelmassa.

Opiskelijapalautetta

“Pidin kovasti Word ja Excel-harjoituksista. Siitä on aikaa, kun niitä olen käyttänyt. Työelämässäkin olen nyt saanut näitä oppeja käyttää. Tämä oli kokonaisuudessaan hyvä opintojakso.”

“Parasta opintojaksossa oli oman oppimisen pohtiminen. Ehdottomasti kannattaa tehdä heti opintojen alussa.”