Kulttuurituottaja (AMK) -polkuopinnot 60 op (Verkko-opinnot)

Kulttuurituotannon koulutuksen polkuopinnot on 60 opintopisteen laajuinen kokonaisuus koulutuksen tutkintoon kuuluvia opintoja. Opinnot hyväksiluetaan täysimääräisinä, jos tulet myöhemmin valituksi Humakin tutkinto-opiskelijaksi erillis- tai yhteishaussa.

Polkuopinnot suoritetaan kokonaan verkossa.

Ohjeita opintojen valintaan

Polkuopintoihin sisältyy kaksi pakollista opintojaksoa:

  • Opiskeluvalmiudet 5 op. Tämä tulee automaattisesti mukaan, kun ostat polkuopinnot. Voit suorittaa opintojakson missä kohden tahansa lukuvuotta, mutta suositus on tehdä se heti opintojen alussa.
  • Suomen kieli ja viestintä 5 op. Opintojakso tarjotaan lukuvuonna 2022-23 kolme kertaa: syksyllä, keväällä ja kesällä. Suositeltavaa on ottaa tämä opintojakso heti opintojen alussa. Valitse yksi toteutuksista mukaan ostaessasi polkuopinnot.

Näiden lisäksi valitse 50 opintopisteen edestä opintojaksoja polkukriteereiden mukaisesti. Polkukriteerit eli polkuopintoihin hyväksyttävät opintojaksot löytyvät Opiskelijan oppaasta. Voit ilmoittautua kaikille polkuopintojen opintojaksoille yhdellä kertaa tai opintojaksokohtaisten ilmoittautumisaikojen puitteissa sitä mukaa, kun opinnot etenevät ja valinnat varmistuvat.

Huomaa, että opintojaksot poistuvat tarjonnasta opintojakson viimeisen ilmoittautumispäivän umpeutuessa. Jos aloitat polkuopinnot kesken kevätlukukautta, ei tarjonnassa ole välttämättä enää opintojaksoja 60 opintopisteen edestä. Tämä ei kuitenkaan estä polkuopintojen aloittamista, vaan tällöin jatkat opintoja syksyllä ilmoittautumalla polkuopintoihin uudelleen ja maksamalla opintomaksun verkkokaupassa.

Lisätietoa opiskelusta Humakissa

Humakin avoimessa AMK:ssa opiskelun kannalta keskeisimmät asiat ja ohjeet löydät uuden Avoimen AMK:n opiskelijan oppaasta. Oppaaseen kannattaa tutustua jo ennen opintojen alkua!

Koulutus Avoin AMK
Toteutustapa Verkko-opinnot
Toteutusaika 1.9.2022 – 31.7.2023
Aikataulut Verkko-opintoina suoritettavat polkuopinnot voit aloittaa missä kohden lukuvuotta tahansa ilmoittautumisajan puitteissa. Sinulla on opintojen suoritusaikaa 31.7.2023 saakka riippumatta siitä, mihin aikaan aloitat opinnot.

Opintojaksot tulee suorittaa opintojaksokohtaisten toteutusaikojen puitteissa. Opintojaksokohtaiset aikataulut löytyvät polkuopintoihin kuuluvien opintojaksojen tiedoista verkkokaupasta. Osaan opintojaksoista kuuluu webinaareja (= tiettyyn aikaan verkossa tapahtuvaa opetusta) tai vastaanottotunteja, jolloin lehtori on tavoitettavissa ohjausta varten.

Ilmoittautumisaika 1.8.2022-22.5.2023 klo 23:59:00
Opiskelupaikkoja Opiskelupaikkoja ei ole rajoitettu. Erillisvalinnassa on rajoitettu määrä aloituspaikkoja, joten polkuopintojen suorittaminen ei takaa paikkaa tutkinto-opiskelijana.
Ohjaus ja neuvonta Opintojen suunnittelu ja ohjaus: HOPS-ohjaaja: Tuula Salo (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 050 4798261)

Yleinen avoimen AMK:n opintoihin, ilmoittautumiseen, maksuihin, todistuksiin liittyvä neuvonta: avoinamk@humak.fi

Polkuopiskelijoille on tarjolla opintojaksojen sisällä tapahtuvan valmennuksen lisäksi ohjausta opintojen suunnittelusta ja suorittamisesta. Lue tarkemmin Ohjauksen ja valmennuksen -huoneentaulusta, millaista tukea avoimen AMK:n opiskelijoille on tarjolla opintojensa aikana.

 

Polkuopintoihin kuuluvien opintojaksojen tavoitteet löydät Kulttuurituotannon koulutuksen opetussuunnitelmasta.

Valitse opinnot laittamalla rasti opintojakson alla olevaan ruutuun, jonka vieressä on teksti Lisää. Kun olet valinnut haluamasi opintojaksot, klikkaa Lisää ostoskoriin -painiketta alareunassa. Katso tarkkaan, että valitset saman nimisistä opintojaksoista juuri haluamallasi jaksolla olevan toteutuksen.

Opiskeluvalmiudet 5 op, Kulttuurituotanto

Suomen kieli ja viestintä 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Suomen kieli ja viestintä 5 op, kesä 2023

Kulttuurituotannon perusteet 10 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Viestintä- ja kommunikaatio-osaaminen 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Kulttuuripolitiikka 5 op, kesä 2023

Kulttuurin rahoitus 5 op, kesä 2023

Taloussuunnittelu ja -hallinto 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Markkinointi 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Tuotekehitys ja tuotteistaminen 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Yrittäjyys 5 op

Yritystoiminnan perusteet 5 op

Johtaminen ja työyhteisötaidot 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Johtaminen ja työyhteisötaidot 5 op, kesä 2023

Strateginen suunnittelu 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Ammatillinen harjoittelu 1: Tuottajana toimiminen 10 op

Ammatillinen harjoittelu 3: Tuotannot ja kehittämisprojektit 10 op

Digitaaliset toimintaympäristöt 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Kulttuurin ja taiteen tuntemus 10 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Kulttuurin ja taiteen tuntemus 10 op, kesä 2023

Lakitieto ja etiikka 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Mediataidot 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Innovaatiotoiminta 5 op, kevät 2023

Ei saatavilla

Englanti 5 op, Kulttuurituotanto, kesä 2023

300,00