Kulttuurituotannon perusteet 3 op -kurkistuskurssi (0/20-21) ILMAINEN

Kurkista kulttuurituottajan arkeen.

Kuvaus

Koulutus Avoin AMK
Toteutustapa Verkko-opinnot
Toteutusaika 01.09.2020–31.07.2021
Aikataulut Opintojaksolle voi ilmoittautua milloin vain ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ja suorittaa omaan tahtiin 31.7.2021 mennessä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.05.2021 klo 23:59
Vastuuhenkilö  Johanna Muhonen (etunimi.sukunimi@humak.fi, p. 0400 349 218)

Mikä kurkistuskurssi?

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua korkeakouluopintoihin, eri aloihin ja opintojen edellyttämiin valmiuksiin ennen kuin teet päätöksen hakeutua Humakin tutkinto-opiskelijaksi.

Kulttuurituotannon perusteet 3 op -kurkistuskurssilla tutustutaan erilaisiin kulttuurituotantoihin ja kulttuurituottajiin, sisällölliseen ja tekniseen tuotantoon sekä tuotannon talouteen ja johtamiseen. Tällä opintojaksolla tutustut oman toiminnan johtamisen perusperiaatteisiin ja pohdit taidetta kulttuurin ytimessä. Lisäksi testaat tietojasi tuottajan talousosaamisessa ja laadit videohaastattelun tuottajan työtä tekevästä toimijasta. Näin saat tuntumaa tuottajan monipuoliseen työhön ja vaadittavaan osaamiseen. Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa itsenäisesti ja voit aloittaa sen milloin tahansa ajalla 1.9.2020-24.5.2021. Suoritusaikaa on 31.7.2021 asti.

Kurssi on osa laajempaa Kulttuurituotannon perusteet 10 op -opintojaksoa, joka sisältyy kulttuurituottaja AMK-tutkintoon. Suoritettuasi kurssin hyväksytysti saat siitä 3 opintopistettä avoimen AMK:n suorituksena. Opinnot hyväksiluetaan myöhemmin tutkintoosi, mikäli aloitat opiskelijana Humakissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä tämä ilmoittautumislomake (lomake avataan 3.8.2020).

Saat tunnukset Humakin järjestelmiin ja voit aloittaa opiskelun itsellesi sopivana hetkenä!
Kurkistuskurssit ovat ilmaisia toisen asteen opiskelijoille ja kaikille muille Humakin opinnoista kiinnostuneille.

Opiskelijapalautetta

“Opintojakson tehtäviin on ehtinyt perehtyä kunnolla, koska aikaa suorittaa 3op on ollut niin paljon. Tämä on varmasti hyödyllistä etenkin niille, ketkä aikovat hakea opiskelemaan kulttuurituotantoa. – -” 

“Minusta on ollut mielenkiintoista tutustua lähemmin kulttuuriin ja sen tuottamiseen. Kulttuuri ja taide on lähellä sydäntäni elämässäni muutenkin.”

“Ajatusmaailman avartaminen, itsensä haastaminen, heittäytyminen – mukava, monipuolinen jakso, kiitos paljon!”

“Tykkäsin kovasti siitä, miten kurssi on toteutettu. Vaikka en opiskele alaa, pysyin hyvin kärryillä ja mielenkiinto säilyi läpi kurssin. Opettaja mukava ja läsnä.”